Skip to main content

Privacy Policy

De bibliotheek van de Hogeschool van Amsterdam (HvA-bibliotheek) hecht belang aan de privacy van de aangesloten instellingen en bezoekers van de website. HvA-bibliotheek gaat daarom zorgvuldig om met uw persoonsgegevens en houdt zich daarbij aan de Wet bescherming persoonsgegevens.

Beveiliging persoonsgegevens

We verwerken je persoonsgegevens uitsluitend voor de dienstverlening aan jou of aan je instelling. Als je persoonsgegevens verstrekt, worden die niet langer bewaart dan noodzakelijk. De HvA-bibliotheek handhaaft een adequaat beveiligingsniveau bij de verwerking van persoonsgegevens om ongeoorloofde toegang tot, aanpassing, openbaarmaking of verlies van persoonsgegevens te voorkomen.

Cookies en cookiewetgeving

Deze cursuswebsite van de bibliotheek van de Hogeschool van Amsterdam gebruikt 'cookies'. Cookies zijn kleine bestanden die op je eigen computer worden opgeslagen. Cookies onthouden je voorkeuren en je interesses op basis van je surfgedrag. Een cookie slaat niet je naam, adres en leeftijd en andere persoonlijke gegevens op.

Cookiewet

Sinds de nieuwe telecomwet op 5 juni 2012 van kracht is gegaan, is elke Nederlandse website wettelijk verplicht om bezoekers te informeren over cookies en toestemming te vragen om deze cookies te mogen gebruiken. De HvA-bibliotheek wil aan deze verplichtingen voldoen en gebruikt cookies voor de volgende toepassingen:

Google Zoeken: Deze cookies onthouden je voorkeursinstellingen;
Vimeo: Deze cookies onthouden je voorkeursinstellingen en maken het afspelen van Vimeo-films mogelijk op deze cursuswebsite

In- en uitschakelen van cookies en verwijdering daarvan

Je kunt cookies uitzetten via de browser, zie bijvoorbeeld deze toelichting door de Consumentenbond voor uitleg.

Let op: als je cookies weigert of verwijdert, kun je niet altijd van alle mogelijkheden van een website gebruik maken. Je moet de cookies per computer en per browser opnieuw verwijderen. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kun je vinden in de Help-functie van je browser.

Meer informatie

De HvA-bibliotheek wil duidelijk zijn over de manier waarop we met persoonsgegevens omgaan. Vragen en verzoeken over persoonsgegevens kunt u sturen naar info@cursio.nl

Aanpassen privacyverklaring

De HvA-bibliotheek behoudt zich het recht voor deze privacyverklaring aan te passen. De laatste versie publiceren we steeds op deze website